top of page

TATOVERINGSFJERNELSE

Vi tilbyder tatoveringsfjernelse med PicoLaser, det nyeste og sikreste på markedet. Grundet den nyeste teknologi og kvalitet er det muligt at fjerne alle farver komplet, på i gennemsnit 5-7 behandlinger.

At fjerne en tatovering eller permanent makeup er ofte både en dyr, langsommelig og til tider smertefuld proces. I visse tilfælde er det ikke nødvendigt at fjerne tatoveringen helt, hvis kunden ønsker en cover up, altså en ny tatovering,  kan det være en god løsning at blege den uønskede tatovering med enkelte behandlinger, inden processen med ny tatovering starter, dette vil give din tatovør mere at arbejde med, og dig et bedre resultat, samt flere muligheder for motiv.

Det varierer fra person til person hvor mange behandlinger det kræver før tatoveringen er væk, afhængig af tatoveringens alder, størrelse, anvendte metode, om den er lavet af en amatør eller professionel udført, helbred, hudtype samt placering af tatoveringen, spiller også ind. Pigmentets farve og type såvel som den dybde det sidder i huden, vil også påvirke fjernelsen.

 

Tatoveringen kan som udgangspunkt fjernes i 5-7  behandlinger,  hvor der skal gå mindst 6, gerne 8 uger imellem behandlingerne. Efter hver behandling bliver tatoveringen lysere og mindre synlig.

Maskinen skyder og opvarmer pigmentet i din tatovering på picosekunder, varmen gør at det går i stykker, disse mikropartikler nedbrydes derefter af din krop igennem dit lymfesystem, og ryger ud med affaldsstofferne. 

Processen er ufarlig og de hyppigste risikofaktorer er vabler og blærer på det behandlede område, lettere skorpedannelse og kløe, samt hyperpigmentering. 

For at undgå dette er det vigtigt at du;

Holder området ude af solen, ikke klør eller skader området.

Få fjernet eller bleget din tatovering med nyeste PICOTECH laser teknologi
 

FJERNELSE AF PERMANENT MAKEUP

De typiske spørgsmål om fjernelse af permanent makeup besvares.

Kan alle typer permanent makeup fjernes ?

Ikke alle typer permanent makeup kan behandles. Vi tilbyder at fjerne bryn, læbekant, skønhedspletter, samt typer af medicinsk tatovering eller coverfarve fra permanent makeup (Hudfarvede pigmenter) Eyeliner kan vi IKKE behandle, kun få hudlæger udfører denne behandling.  Alle farver kan forsvinde komplet, eller bleges nok til der kan laves ny permanent makeup. Hvis din permanent makeup har skadet huden ved behandling, kan du risikere at du kan se ardannelse i huden efter pigmenterne er fjernet. 

Skader laser mine egne bryn, eller hud ?

Selve laseren skader ikke din hud, vi bruger kølesystem og er forsigtige ift. styrke, for at mindske risiko for forbrænding og vabler, som kan skade huden, hvis de brister, dette er en risiko ved tatoveringsfjernelse med laser, og sker i sjælne tilfælde. I dagene efter vil du være rød og en smule hævet og muligvis øm, men det fortager sig gradvist og er typisk helt væk efter 10-14 dage. Nogle oplever ingen hævelse og rødme, helings forløbet er som ved alt andet, individuelt. Selve brynshårene kan blive bleget, dette gælder specielt ved helt mørke og kraftige brynshår. Farven vil typisk komme tilbage efter et stykke tid, alternativt kan de farves. Hvis man ikke holder området ude af solen kan der komme pigmentforandringer, som ses som lyse pletter, typisk vil det forbedre sig af sig selv, ellers er fraktioneret laser en mulighed for at afhjælpe problematikken.

Hvor mange behandlinger skal jeg have, over hvor lang tid ?

Alle tilfælde, hudtyper og systemet der skal processere behandlingen, altså kroppen, er forskellige. Men som udgangspunkt kan et sæt ombre eller powder brows, udført i korrekt dybde vel og mærke, fjernes helt på kun 1-2 behandlinger, hvis de er blålige og mere som en tatovering, end permanent makeup, kan det kræve op til 6 behandlinger førend det er helt væk. Der skal altid gå 6-8 uger imellem laserbehandling, og igen 8 uger efter sidste behandling før der kan laves ny permanent makeup.

Kan jeg bruge makeup i mellemtiden, hvordan ser det ud undervejs ?

Ja, så længe huden ikke er skadet, altså der er vabler, eller andre perforeringer hvor huden er brudt, kan du sagtens bruge makeup. Det anbefales at vente et par dage efter behandling, for at sikre området får ro, og ikke bliver forstyrret. Farven vil falme gradvist over de næste 6-8 uger efter behandlingen, og kan ændre nuance undervejs, dette gælder særligt for de dybt satte bryn, og kan sagtens dækkes med makeup.

bottom of page