top of page
Medical Clinic (Facebook Cover) (4).png

KOSMETISK TATOVERING

Unikt tilpassede resultater der matcher dig

KOSMETISK TATOVERING

Semi permanent makeup også kaldet mikropigmentering eller kosmetisk tatovering, kan bruges til mange formål, og laves med et utal af forskellige metoder, der alle giver et forskelligt udtryk, og kan tilpasses alt efter ønsker og behov. Det kan benyttes rekonstruktivt, til at dække fx ar, hårtab eller pigmentforandringer i forskellige områder, til at rette asymmetri, som en naturlig forskønnelse, eller som en erstatning for make up, på øjne læber eller bryn. 

Resultaterne ved kosmetisk tatovering og permanent makeup er ikke varige. Det anbefales med en touchup hver 1-2 år.

 

Er du i tvivl om mulighederne, er du velkommen til en konsultation, hvor jeg vil guide dig omkring de bedste muligheder for netop dig, med udgangspunkt i dine ønsker. Du er garanteret en god og grundig vejledning og behandling, udført af en erfaren og anerkendt tatovør og mikropigmentist. Alle permanent makeup behandlinger kræver 2 behandlinger før resultatet er fuldendt. Din første behandling, og en touchup efter 6-8 uger. Herefter holdes resultatet ved lige med en behandling en gang hver 1-2. år, dette afhænger af din livsstil og hudtype. Du kan forlænge holdbarheden på dine kosmetiske tatoveringer, ved at undgå solen, og bruge faktor, samt undgå produkter med syre, dette gælder også peelings.

Læs  nedenfor vigtig information inden du beslutter dig for permanent makeup.

TATOVERING AF BRYN

IMG_8821.JPG

Er du træt af at tegne dine bryn op, eller har du opgivet for længst ? 

Måske har du ikke meget, asymmetrisk eller intet bryn, eller gammel pmu fra anden behandler.

Ligemeget hvad din situation er kan vi hjælpe dig til et smukt resultat

Metoderne kan laves med skygge, fading og hårstrå, gerne i kombination med hinanden for det smukkeste og mest optimale resultat. Vi tilbyder følgende metoder;

Powderbrows, Ombrebrows & 3D hairstrokes brows

Farve, form og metode tilpasses ønsker, hudtype og ansigt, og bliver godkendt af dig, inden behandlingen starter. 

Semi permanent makeup til brynene gør en kæmpe forskel i mange kvinders liv allerede, og det forstår man godt. Kun dem med dagligt optegnede bryn kender kampen med sommeren, og med at få det til at holde igennem dagen og livet. 

Det kan være en jungle at finde ud af de forskellige teknikker og udtryk, de er beskrevet herunder, for at give dig et bedre overblik. Du vil selvfølgelig altid blive guidet professionelt til det bedste resultat til netop dig, er du i tvivl om noget og ønsker flere svar eller mere tryghed, så tilbydes der altid en gratis og uforpligtende konsultation.

Som ved alle andre behandlinger inden for kosmetisk tatovering, er resultaterne ikke varige, Det anbefales med en opfølgende behandling hver 1.-2. år

Som udgangspunkt er det muligt at rette op på gammel permanent makeup, du er velkommen til at sende billeder eller komme forbi, kan vi ikke lave ny permanent makeup, kan alternativet være et par laser behandlinger, inden der kan laves perfekte bryn. 

TATOVERING AF LÆBER

IMG_8826.JPG

Få opfrisket farven som falmer med årene, rettet op på mindre asymmetri, eller få mere voluminøse læber, samt et friskere udtryk.

Vi laver helt naturlige eller mere markante resultater, alt efter dit ønske. Semi permanent makeup til læberne kan være både helt naturligt eller mere dramatisk, alt efter dine ønsker og behov. Det kan bruges både til at rette skævhed og asymmetri, medfødt eller ved fx. læbespalte, give mere fylde,  samt give fornyet farve og kontur til dine læber. Vi mister alle farve i læberne med årene, det kan rettes helt naturligt med semi permanent makeup. 

 

Vi tilbyder dig følgende metoder;

Lipliner med fading, 3D læber, Nanolips, Contourless lips & Lipstick effekt som er en fuldfarvning af læberne.

Permanent makeup på læberne heler hurtigere end andre områder, og er typisk overflade helet efter 3-5 dage. Huden er stadig tynd og porøs i ugerne efter, og skal derfor beskyttes mod sol og andre forstyrrelser, som fx. stærk mad, og tandpasta med blegemiddel. Du kan forlænge holdbarheden på din permanent makeup ved at bruge solfaktor beskyttelse dagligt.

Resultatet vil altid fremstå meget mørkere lige efter behandling, og dine læber kan være en smule hævede. Dette vil normalt have lagt sig i løbet af et par dage.

Har du tidligere haft herpes skal du være i behandling med tabletkur.

EYELINER TATOVERING

IMG_8832.JPG

Få markeret dine øjne med en eyeliner eller vippefortætning der matcher dig, din stil og alder, hvad end du er til det dramatiske og "make-uppede" eller det helt naturlige og afdæmpede. Den kan laves i både øvre og nedre vippekant, og designes efter dine ønsker. Der kan tilføjes effekter som let skygge, som giver et "dusty" look, med en elegant vinge, i forskellige længder og bredder eller den kan laves med din yndlings farve.En rigtig fin løsning til patienter der har mistet deres naturlige vipper eller lider af alopecia. Dine ønsker afstemmes altid med mulighederne for et godt resultat. 
Der er flere forskellige løsninger når det kommer til semi permanent makeup til øjnene. Det vigtigste er at vælge en model der passer til de øjne det skal sidde på, for  at det kan komplimentere dig og dit ansigt, på den bedst mulige måde.

Har du permanent makeup fra en anden behandler der skal friskes op eller rettes til, kan du trygt komme til os, vi har solid erfaring og skaber smukke resultater.

Din permanente eyeliner eller vippefortætning kan skabes i et utal af forskellige designs, for hver deres forskellige udtryk. Herunder er billeder og forklaringer af de forskellige metoder og deres forskellige udtryk. Du tilbydes altid en gratis og uforpligtende konsultation, hvor der afstemmes ønsker og muligheder for netop dig. Som ved alt kosmetisk tatovering, er resultaterne ikke varige, det anbefales med en opfyldning af farve, en gang hver 1-2 år

Inden du beslutter dig for om permanent makeup er noget for dig, skal du læse om selv behandlingen, risici og aftercare.

SCALPPIGMENTERING / SMP

IMG_4449 2.JPG

Skalppigmentering foregår som ved alle andre former for kosmetisk tatovering. Pigment deponeres med en fin nål i hovedbunden, med små prik, og får derved håret til at syne tættere, og gør hovedbunden mindre synlig, det er også muligt at lave små fine hårstrå.

Skalppigmentering er en behandling der kan være til stor glæde for både mænd og kvinder, der lider af hårtab og tyndhårethed. Resultatet er semi permanent som ved andet kosmetisk tatovering. Typisk laves skalppigmentering over 2-3 sessioner, med 6-12 ugers mellemrum. Opfølgende bbehadling er typisk imellem 3-5 år.

 

 For at vurdere de bedste muligheder for de ekelte klient, er det ødvedigt med en konsultation, den kan forgå personligt i klinikken eller via mail, hvor du sender billeder og beskrivelse. 

Skalppigmentering er ikke en behandling for alle, helt lyst hår/bundfarve er ikke egnet kandidat til kamuflering af synlig hovedbund.

Du skal komme til behandling med nyvasket hår, og må ikke vaske hår før 24 timer efter behandling

HVAD ER PERMANENT MAKEUP

Permanent makeup er betegnelsen for kosmetisk tatovering, som også kendes som mikropigmentering. Det dækker over behandlingerne som erstatter makeuppen og forskønner, som eyeliner, bryn og læber, og kan bruges både kosmetisk og rekonstruktivt. Hos os bliver du konsulteret og behandlet af en erfaren og uddannet behandler, der vil guide dig til den bedste løsning for netop dig.​ Et specielt pigment deponeres i hudens yderste lag, på samme måde som ved tatovering, dog ligger pigmentet ikke nær så dybt som ved dekorativ tatovering. Pigmenterne vi bruger er fremstillet og testet i EU og lever op til gældende krav omkring indholdsstoffer.Alle de farver vi bruger, har vi fundet frem til efter flere års søgen, og der er garanti for at de heler pænt op og falmer uden røde, grønne, blå eller orange spor. Farven vil falme langsomt over en periode på 3-5 år hvorefter alt pigment vil være ude af huden, det anbefales derfor en årlig behandling, en touchup, til at genoprette falmet farve og form. Der skal altid foretages 2 behandlinger før resultatet er komplet, den første behandling, og en touchup efter 6-8 uger. Herefter holdes din permanent makeup ved lige, med en årlig touchup. Hvor godt din kosmetiske tatovering holder, er påvirket af din hudtype, samt livsstil. Du kan forlænge holdbarheden betydeligt, ved at undgå disse faktorer; sol, syreholdige produkter og kemiske peelings som fx frugtsyrebehandlinger etc.

 

Vi er godkendt og registreret hos sikkerhedsstyrelsen

INDEN BEHANDLINGEN

Du vil blive bedøvet før de fleste behandlinger, med creme og igen undervejs i processen, med en flydende gel, for en behagelig og komfortabel behandling. Vær opmærksom på du er mere sensitiv overfor smerte, op til og lige efter menses.

Du vil blive spurgt ind til allergier, eventuelle sygdomme og brug af medicin, i en samtykke erklæring, der skal underskrives af dig inden behandlingen starter.​ Det er vigtigt at du oplyser omkring eventuelle tilstande, da det kan have betydning for din behandling og resultat. Bruger du blodfortyndende medicin, anbefaler vi i samråd med egen læge, at stoppe indtagen af medicin 48 timer inden din behandling.

​​

Har du skadet hud i området, fx. forbrænding efter sol, akne , skader eller aktivt psoriasis, kan du ikke blive behandlet, før din hud er helet. Herpes kan blive fremprovokeret hos patienter der tidligere har haft herpes i det område der skal behandles, det anbefales at være på tablet kur fra egen læge 24 timer inden behandling, dette gælder primært læber, og medicinsk tatovering. 

Permanent makeup anbefales IKKE til alle, du er ikke egnet til medicinsk eller kosmetisk tatovering hvis du er;

  • Gravid eller ammende

  • Diabetiker

  • Undergår kemoterapi

  • Har virale infektioner eller sygdomme

  • Epileptiker

  • Har pacemaker eller større hjerteproblemer

  • Hudirritationer eller Psoriasis nær det behandlede område (udslæt, solskoldning, acne osv.)

  • Har fået foretaget en organ transplantation 

  • Har fået hormon indsprøjtninger mindre end 30 dage før proceduren

  • Har tendens til keloid ardannelse

 

EFTER BEHANDLINGEN

​Du vil altid blive vejledt omkring hvordan du giver din nye permanent makeup den bedste aftercare, og heling, og hermed det bedste resultat. Du bærer en stor del af ansvaret, da en manglende eller mangelfuld aftercare, kan ødelægge resultatet, og hermed kræve en 3. behandling. Dette kan du afhjælpe ved at passe godt på området, behandle det varsomt, give det ro, og generelt bruge sund fornuft. Behandl området som et sår, og vær varsom med at skorpen ikke slipper for tidligt. Dette kan ske ved fx. lange varme bade eller krævende motion, overdreven brug af creme eller sauna.​Det er vigtigt at du kun rører ved området når du renser eller smører, som påvist. Der må ikke pilles eller tages eventuelle skorper eller overskudsfarve af, da det vil trække pigmentet ud før det har sat sig. Undgå lange bade, hård træning og andet der kan få dit sår til at løsne sig. Sol, pool og sauna skal undgås 4 uger efter behandling.Du får en creme med hjem, som du skal smøre med. Vær varsom med at smøre for meget og for tykt, da det kan være med til at lukke huden inde og danne bakterier, samt få skorpen til at slippe for tidligt, og hermed tage pigment med ud.Husk god hygiejne, altid rene hænder, og tænk over ting som fx. tøjskift, sengetøj og håndklæde den første uge.​I de første dage vil resultatet være meget pigmenteret og kraftigt i farven, som oftest for kraftigt ift. det ønskede resultat. På dag 3-5 vil overskudfarven og lymfevæsken løsne sig langsomt fra huden, som en skorpe eller små flager, og under vil det syne som der mangler en del pigment. Huden under skorpen er porøs og tynd efter pigmentering, og farven vil vise sig mere i løbet af de næste 14 dage, resultatet kan først ses 4 uger efter, når huden er helet. Herefter kommer du til touchup efter 6-8 uger og resultatet vil være tilfredsstillende.

bottom of page