top of page

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

HVAD ER MEDICINSK TATOVERING ?

Det er en gennembrydende behandling, hvor pigment deponeres i huden med varige resultater. Metoden der bruges er også kendt som mikropigmentering, og foregår som ved dekorativ tatovering.
Kunsten at kamuflere strækmærker, ar og pigmentforandringer, kræver en tilpasset blanding af pigmenter, der deponeres i den berørte hud ved hjælp af specialiserede nåle, som varierer i længde og antal, afhængigt af placeringen og sværhedsgraden af det område, der kræver behandling. 
I de fleste tilfælde kræves en opfølgende konsultation  efter den indledende behandling, hvor der gennemgåes om pigmentet sidder tilfredsstillende, og evt. udføres touchup hvis det er nødvendigt.
Dette er inkluderet i din behandlingspris.

ER DENNE BEHANDLING FOR ALLE HUDTYPER ?

Overordnet, ja ! Der er dog en lille gruppe der ikke er egnede kandidater. Har du tendens til keloid ardannelse, er du IKKE egnet. Dine ar eller strækmærker skal være mindst 2 år gamle, komplet helet, og lysere end din hudtone. Book en  personlig og uforpligtende konsultation eller send os en mail med billeder af området. Det er nødvendigt med en forudgående konsultation, enten personlig eller via mail, da vi skal dømme om du er en egnet kandidat, du vil samtidig få din pris på behandling af området. Dette er selvfølgelig helt uden pres og 100 % uforpligtende.

KAN ALLE AR FORBEDRES ?

Så længe arrene opfylder kriterierne; de er mindst to år gamle, ikke er røde, men har fået en lysere tone end din hud, og at du ikke har tendens til keloid ardannelse, kan dine ar forbedres. Både ar efter skader, operationer, som fx. ansigtsløft, brystløft eller tummytuck, kan med stor fordel behandles. Ar efter selvskade kan med stor fordel dækkes med kamuflering, resultaterne bliver bedst når arrene er jævne, alternativt kan der needles inden, for at opnå en bedre og mere jævn struktur. I nogle tilfælde kan laser behandling inden være nødvendigt, dette kommer an på sværhedsgraden af arret og strukturen.

KAN JEG FÅ MEDICINSK TATOVERING HVIS JEG TAGER SOL ?

Vi foretrækker at matche din naturlige hud tone, og kræver at vores klienter udsætter deres session til deres hud igen har dens normale tone, og man ikke er solbrændt. Dette er for at kunne skabe et resultat der er kan bæres både sommer og vinter, og beholde dets naturlige udtryk. Dine kamuflerede strækmærker og ar ændrer ikke farve. Hvis du dyrker sol eller solarie, bliver hudens overtone mørkere, men dine strækmærker forbliver den samme farve som din naturlige hudfarvede tatovering. Samlet set kamufleres dine strækmærker, fordi det "hvide" ikke længere er der. Kort sagt, der er mindre kontrast.Pigment og sol går ikke særlig godt i spænd, tænk på hvor meget solen kan blege farve, det samme sker med pigmentet i din hud, i visse tilfælde kan overdreven tanning, medføre at pigmenterne farve ændres og give fx gullige og grønlige skær. Solen skal undgåes, eller der skal bruges en høj faktor, for beskyttelse, mod ændring af pigmentet, samt at din hudtone forbliver den samme. Dette er vigtigt for dit resultat.

Se videoen nederst på siden, der forklares mere om netop dette.

HVOR HURTIGT VIL JEG SE RESULTATER ?

Alles hud er forskellig. Alder, kost, hormoner, generel sundhed, hudtoner, sol eksponering osv. spiller en væsentlig rolle, så det er umuligt at sige hvor længe den enkelte er om at hele. I gennemsnit tager det 45-60 dage, men hvis du er tilbøjelig til hyperpigmentering (Mørk pigment i pletter eller på ar), vil det sandsynligvis tage længere tid at hele. Under din konsultation kan vi diskutere og vurdere din huds estimerede tidslinje og variabler. 

HVOR LÆNGE HOLDER DET ?

Nogle ar smider hurtigt farve og det vil derfor være nødvendigt med en opfølgende behandling med et par års mellemrum. dette er ,meget individuelt hvor længe der går, for nogle vil det være 5-10 år for nogle aldrig
Når vi ældes, ændres og ændres alle tatoveringer på vores hud, fordi der er mindre elasticitet og melaninproduktion. Dette kan også påvirke din medicinske tatovering. Du skal påregne at medicinsk tatovering ikke holder evigt, og at der skal opfriskes farve efter en årrække.

GØR DET ONDT? BLIVER JEG BEDØVET ?

Medicinsk tatovering er ligesom en almindelig tatovering, men vi bruger ofte ikke bedøvende creme inden behandling, da det påvirker hudens farve, man vil kunne mærke det imens nålen er i huden, men der er ingen smerte andet end almindelig ømhed efter selve behandlingen. Ved pigmentering af areola vil du typisk blive tilbudt bedøvende creme inden.

HVORDAN SER JEG UD LIGE EFTER?

Der er lidt til ingen nedetid. De fleste kunder kan genoptage arbejdet samme dag og sagtens køre hjem efter deres session. Det er normalt at opleve rødme og hævelse umiddelbart efter proceduren i op til 10 dage. I de første tre dage får du strenge instruktioner om, hvordan man minimerer betændelse, fremskynder sårhelingsfasen og holder det rent. I løbet af de næste par uger vil rødmen spredes og gå gennem en række forskellige nuancer (fra mørk til lys), indtil din hud heles. Vi vil være i kontakt med dig hvert skridt på vejen. I nogle tilfælde vil ar og strækmærker være mørkere i op til 16 uger, dette gælder specielt mørke hudtoner.

HVAD KOSTER DET ?

De samlede omkostninger ved proceduren varierer meget og er afhængig af placeringen og sværhedsgraden af ar, der kræver behandling. for strækmærke kamuflage, opkræver vi et sted mellem  1500,- 2000,- / pr. Område. Når det gælder ar starter priserne fra 2000,- Vi kræver en konsultation (personligt eller via mail, hvor du sender billeder) hvor de endelige omkostninger kan bestemmes ved et uforpligtende tilbud.

bottom of page