top of page

KAMUFLERING AF STRÆKMÆRKER

Vær den bedste udgave af dig selv

Stretch marks the abdomen through a magnifying glass._edited.jpg

KAMUFLERING AF STRÆKMÆRKER

Medicinsk tatovering hjælper med at skjule og formindske synligheden, men kan ikke fjerne strækmærker. Resultaterne bliver bedst på flade strækmærker, er de ujævne med huden, altså hvis de buler ind, så anbefales STRIORT behandling.


Kan alle strækmærker forbedres ?

Så længe de opfylder kriterierne; de er mindst to år gamle, ikke er røde, men har fået en lysere tone end din hud, og at du ikke har tendens til keloid ardannelse, og strukturen er jævn kan dine strækmærker forbedres. I nogle tilfælde kan laser behandling inden være nødvendigt, dette kommer an på sværhedsgraden af arret og strukturen.


Kan jeg blive behandlet mens jeg er gravid eller ammer ?

Vi kan desværre ikke behandle dig imens du er gravid eller ammer, men vi vil glæde os til at hjælpe dig, når du er ovre graviditet og amning, og dine ar er helet - normalt inden for 2 år.


Er denne behandling for alle hudtyper ?

Overordnet, ja ! Der er dog en lille gruppe der ikke er egnede kandidater. Har du tendens til keloid ardannelse, er du IKKE egnet. Dine strækmærker skal være mindst 2 år gamle, komplet helet, og lysere end din hudtone. Book en  personlig og uforpligtende konsultation eller send os en mail med billeder af området. Det er nødvendigt med en forudgående konsultation, enten personlig eller virtuelt, da vi skal dømme om du er en egnet kandidat, du vil samtidig få din pris på behandling af området. Dette er selvfølgelig helt uden pres og 100 % uforpligtende.

Striort behandling strækmærkebehandling

KAMUFLERING AF STRÆKMÆRKER

Kan jeg få kamufleret strækmærker hvis jeg tager sol ?

Vi foretrækker at matche din naturlige hud tone, og kræver at vores klienter udsætter deres session til deres hud igen har dens normale tone, og man ikke er solbrændt. Dette er for at kunne skabe et resultat der er kan bæres både sommer og vinter, og beholde dets naturlige udtryk. Pigment og sol går ikke særlig godt i spænd, tænk på hvor meget solen kan blege farve, det samme sker med pigmentet i din hud, i visse tilfælde kan overdreven sol dyrkning, medføre at pigmenternes farve ændres og give fx gullige og grønlige skær. Solen skal undgåes, eller der skal bruges en høj faktor, for beskyttelse, mod ændring af pigmentet, samt at din hudtone forbliver den samme


Hvad sker der hvis jeg får sol ?

Dine kamuflerede strækmærker ændrer ikke farve. Hvis du dyrker sol eller solaire, bliver hudens overtone mørkere, men dine strækmærker forbliver den samme farve som din naturlige hudfarvede tatovering. Samlet set kamufleres dine strækmærker, fordi det "hvide" ikke længere er der. Kort sagt, der er mindre kontrast.


Gør det ondt? Bliver jeg bedøvet ?

Medicinsk tatovering er ligesom en almindelig tatovering, men vi bruger ofte ikke bedøvende creme inden behandling, da det påvirker hudens farve, man vil kunne mærke det imens nålen er i huden, men der er ingen smerte andet end almindelig ømhed efter selve behandlingen.


Hvordan ser jeg ud lige efter?

Der er lidt til ingen nedetid. De fleste kunder kan genoptage arbejdet samme dag og sagtens køre hjem efter deres session. Det er normalt at opleve rødme og hævelse umiddelbart efter proceduren i op til 10 dage. I de første tre dage får du strenge instruktioner om, hvordan man minimerer betændelse, fremskynder sårhelingsfasen og holder det rent. I løbet af de næste par uger vil rødmen spredes og gå gennem en række forskellige nuancer (fra mørk til lys), indtil din hud heles. Vi vil være i kontakt med dig hvert skridt på vejen. I nogle tilfælde vil ar og strækmærker være mørkere i op til 16 uger, dette gælder specielt mørke hudtoner.


Hvor hurtigt vil jeg se resultater ?

Alles hud er forskellig. Alder, kost, hormoner, generel sundhed, hudtoner, sol eksponering osv. spiller en væsentlig rolle, så det er umuligt at sige hvor længe den enkelte er om at hele. I gennemsnit tager det 45-60 dage, men hvis du er tilbøjelig til hyperpigmentering (Mørk pigment i pletter eller på ar), vil det sandsynligvis tage længere tid at hele. Under din konsultation kan vi diskutere og vurdere din huds estimerede tidslinje og variabler. Hvor lang tid holder det ?

Tatovering af strækmærker er en forholdsvis ny teknik, der kun har eksisteret i 6-7 år. I henhold til vores branche vil resultatet vare 5 år eller mere, forudsat at de korrekte efterbehandlingsprocedurer følges korrekt.

Når vi ældes, ændres og ændres alle tatoveringer på vores hud, fordi der er mindre elasticitet og melaninproduktion. Dette kan også påvirke din medicinske tatovering. Du skal påregne at medicinsk tatovering ikke holder evigt, og at der skal opfriskes farve efter en årrække.

medicinsk tatovering strækmærker, strækmærke behandling

BOOK EN KONSULTATION

Få svar på dine spørgsmål enten ved at booke en konsultation eller ved at sende os billeder

bottom of page