top of page
IMG_7546.JPG

AREOLA / BRYSTVORTE

GENSKABELSE AF BRYSTVORTE

Der kan være mange grunde til at pigmentere brystvorte og areola. I de fleste tilfælde er der en medicinsk grund, men flere vælger denne behandling, udelukkende af kosmetiske årsager. Du kan læse mere om de forskellige muligheder for at korrigere både ar, form og farve, i afsnittene herunder. Du er altid velkommen til en forudgående konsultation, hvor dine muligheder vurderes.

Areola/Brystvorte med 3D effekt for det mest naturtro og ægte resultat, til kvinder der har fået foretaget mastektomi, eller har mistet sin naturlige brystvorte efter brystløft eller reduktion af brystvorte, ved fx nekrose. Medicinsk tatovering af brystvorte udføres hos os med tatoveringsblæk, og resultaterne er derfor varige. Der skal dog påregnes opfølgende behandling, typisk 5-10 år.

Vi kan hjælpe dig på vejen mod at blive hel igen, med forfinede teknikker og grundliggende viden om huden og pigmenterne, samt deres udvikling med tiden. Vi er førende inden for netop tatovering af brystvorter, og har et årelangt samarbejde, med både offentlige og private hospitaler, med mere end 1000 patientforløb bag os.

 

Hvad enten det er bilateralt (dobbbeltsidet) eller unilateralt (enkeltsidet). Bliver der matchet et perfekt resultat, i samråd med dine ønsker.

Har du allerede fået pigmentering, men er utilfreds med resultatet, så er det som oftest muligt at rette op, således resultatet bliver tilfredstillende, alternativt kan vi tilbyde laser, hvis det er nødvendigt.

Du er som altid velkommen til at kontakte os eller booke en konsultation, hvis du har spørgsmål. Ved offetlige henvisninger, kan de sendes til Herlev eller Roskilde hospital.

IMG_8834.JPG

KORRIGERING AF AREOLA

Det er muligt at få rettet op på flere forskellige problematikker med medicinsk tatovering af brystvorte.
Farve og form på din naturlige brystvorte, kan forbedres og eventuel asymmetri kan rettes.

Har du ar, efter brystvorte reduktion, brystløft, eller andet, kan disse med fordel kamufleres, og pletvis manglende pigment, efter fx. vitiligo kan korrigeres med smukke resultater.

 

Som udgangspunkt kan de fleste problematikker forbedres når det handler om farve og form på brystvorten og areola.

Ønsker du at booke behandling til dette, kan det gøres uden, forudgående konsultation.

Pigmentering af areola udføres over 2 behandlinger, med 6-12 ugers mellemrum.

IMG_8840_edited.jpg

DIN GARANTI FOR ET GODT RESULTAT

Mit efterhånden årelange samarbejde ,med Herlev Hospital, Printzlau Privathospital, Aleris-Hamlet, CPH Privathospital, og senest Amalieklinikken, har igennnem tiden stillet krav til en stor udvikling, og meget bred erfaring, da de opgaver der kommer er noget mere komplekse og krævende, end man som behandler oplever i det private.

 

Det, sammen med den uvurderlige sparring med plastikkirurger, læger og specialuddannede sygeplejersker, og opdatering med nye teknikker, fra kurser fra både Danmark udlandet, har bragt mig en solid viden på mit område.

 

Det giver dig, det bedste fundament for et godt resultat.

Min passion er at se glade patienter og flotte varige resultater, som gør en forskel for den enkelte i deres hverdag.

Facetune_31-05-2024-14-00-37_edited.jpg

SE VIDEO 

FØLGER DU MED PÅ INSTAGRAM?

bottom of page