top of page

AREOLA / BRYSTVORTE

Der kan være mange grunde til at pigmentere brystvorte og areola. I de fleste tilfælde er der en medicinsk grund, men flere vælger denne behandling, udelukkende af kosmetiske årsager. Du kan læse mere om de forskellige muligheder for at korrigere både ar, form og farve, i afsnittene herunder. Du er altid velkommen til en forudgående konsultation, hvor dine muligheder vurderes.

GENSKABELSE AF BRYSTVORTE

Areola med 3D effekt for det mest naturtro og ægte resultat til kvinder der har fået foretaget mastektomi, eller har mistet sin naturlige brystvorte efter brystløft eller reduktion af brystvorte, ved fx nekrose.

Vi kan hjælpe dig på vejen mod at blive hel igen, med forfinede teknikker og grundliggende viden om huden og pigmenterne, samt deres udvikling med tiden.

Har du allerede fået pigmentering, men er utilfreds med resultatet, så er det som oftest muligt at rette op, således resultatet bliver tilfredstillende.

I visse tilfælde kan det, efter en år række være nødvendigt med en opfølgende behandling.

medicinsk tatovering, tatovering af brystvorte, 3d brystvorte

KORRIGERING AF AREOLA

Det er muligt at få rettet op på flere forskellige problematikker med medicinsk tatovering. 
Farve og form på din naturlige brystvorte, kan forbedres og eventuel asymmetri kan rettes. Har du ar, efter brystvorte reduktion eller brystløft, kan disse kamufleres. Pletvis manglende pigment, efter fx. vitiligo kan korrigeres med smukke resultater. Som udgangspunkt kan de fleste problematikker forbedres når det handler om farve og form på brystvorten og areola.

medicinsk tatovering, ar efter brystløft, kamuflering af ar

DIN GARANTI FOR ET GODT RESULTAT

Mit efterhånden årelange samarbejde ,med Herlev Hospital, Printzlau Privathospital, Aleris-Hamlet, CPH Privathospital, og senest Amalieklinikken, har igennnem tiden stillet krav til en stor udvikling, og meget bred erfaring, da de opgaver der kommer er noget mere komplekse og krævende, end man som behandler oplever i det private. Det, sammen med den uvurderlige sparring med plastikkirurger, læger og specialuddannede sygeplejersker, og opdatering med nye teknikker, fra kurser fra både Danmark udlandet, har bragt mig en solid viden på mit område. Det giver dig, den bedste fundament for et godt resultat

malina sarwar, medicinsk tatovør
bottom of page